Tu ai un potential nelimitat !

principii
De ce sa iti centrezi viata pe principii ?
23 august 2016
Imaginea de sine – Bob Proctor
30 august 2016

Tu ai un potential nelimitat !

potential

potential

“Ai facut-o inainte si o poti face si de data asta. Urmareste posibilitatile pozitive. Redirectioneaza-ti surplusul de energie din frustrarile tale si transforma-l intr-o determinare pozitiva, eficienta si de neoprit.” Ralph Marston

Nu are nici o importanta ca lucrurile nu arata asa cum ti-ai dorit. Nici ca ai ramas blocat/a intr-un anumit loc. Nici ca ai pierdut ceea ce ai pierdut. Nimic din situatia in care te afli acum nu este relevant.

Ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce te asteapta inainte.

Nu iti fie teama sa incerci ceva nou. Ceea ce faci in acest moment a fost candva un lucru nou pentru tine. Dupa un timp, orice lucru nou devine un lucru usor da facut.

Nu te uita la ceea ce ai lasat in urma.

Daca un lucru nu ti-a iesit asa cum ai vrut, urmatorul iti poate iesi mai bine.

Nu exista limite in ceea ce poti sa faci. Decat cele pe care tu singur ti le-ai impus.

Exista un lucru pe care este necesar sa il intelegem fiecare dintre noi: ne putem ridica doar pana la nivelul la care credem. Nu putem fi mai mult decat propria noastra credinta despre noi si despre lumea in care traim.

Si asta este o veste buna. Pentru ca nimeni si nimic nu ne poate impune ce si cat sa credem. Despre noi si despre ceilalti. Despre viata si despre posibilitati. Noi suntem cei care alegem sa credem un anumit lucru sau altul. Ca avem sau nu potential. Daca eu cred ca pot, nu conteaza ca restul lumii crede ca nu pot. Daca cred ca nu pot, nu conteaza daca restul lumii crede ca pot.

De aceea este important sa privesti doar in doua directii. Una spre tine, ca sa intelegi ce anume crezi tu despre tine. Daca ceea ce crezi nu te ajuta, schimba. Schimba gandurile pe care le ai despre tine cu altele, mai sanatoase. Iar a doua directie este inainte. Acolo, cat cuprinzi cu ochii, pana dincolo de linia orizontului, sunt toate posibilitatile pe care le ai. Si sunt nelimitate.

Alege sa crezi ca ai potential nelimitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *