Parteneriat Structural Eurotraining Bucuresti

In urma contractului de parteneriat incheiat, noi – NOVUS VIA SRL, promovam in judetul Bihor si in imprejurimi, ofertele si imaginea partenerului nostru STRUCTURAL EUROTRAINING SRL, oferim logistica necesara desfasurarii cursurilor si avem grija ca organizarea sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor.

Partenerul nostru are o experienta de 2 ani in furnizarea de cursuri de calificare, acreditate de catre ANC. Se remarca prin accentul pus pe calitatea cursului livrat si a formatorilor alesi pe criterii de profesionalism.

Il recomanda si experienta dobandita de-a lungul timpului in elaborarea proiectelor de finantare pe fonduri europene precum si flexibilitatea in ceea ce priveste oportunitatea de colaborare in diferite alte zone de training, in functie de interesul clientului.

Astfel, in colaborare cu liceul Horia din Margita, jud, Bihor, STRUCTURAL EUROTRAINING participa la proiectul intitulat “Tinerete responsabila intr-o comunitate dinamica”  prin cursuri precum  Aspecte particulare ale consilierii psihopedagogice pentru tinerii in situatie de excluziune sociala, Educatia nonformala si informala in cadrul orelor de dirigentie si Probleme si solutii in cadrul educatiei formale

S.C. STRUCTURAL EUROTRAINING SRL (cursuri-autorizate.eu) este Companie Autorizata pentru Furnizarea de Programe de Formare Profesionala la nivel Naţional, structurate după metodologia impusă de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) şi oferind unităţi de competenţă specifice fiecarui curs.

Absolventii cursului, in urma examenului, primesc Certificate de Absolvire sau Calificare, acestea oferindu-va dreptul de a practica meseriile pentru care va calificati, specializati sau perfectionati, prin Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educatiei Nationale. Certificatul( Diploma) este insotit de un Supliment Descriptiv, ambele fiind recunoscute in Romania, de catre orice angajator, dar si toata U.E. ( dupa traducere si apostilare)

Daca va doriti CALITATE, obtinerea de competente si nu doar o Diploma, va invitam la cursurile noastre!

Trainerii din Bucuresti si din fiecare alta zona din tara, sunt traineri cu experienta dovedita, firma fiind fondata de o persoana cu expertiza remarcabila in domeniul trainingului si managementului.

Curs Formator – COD COR 242401
Curs Manager Proiect – COD COR 242101
Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene – COD COR242213
Curs Evaluator Proiecte – Cod COR 241263
Curs Expert Achizitii publice – COD COR 214946
Curs Inspector/ Referent Resurse Umane – COD COR 333304
Curs Apicultor – COD N.C. 6123.1.1
Curs Lucrator in cultura plantelor – COD N.C. 6111.1.1
Curs Manager – COD COR 112029
Curs Receptioner hotel – COD COR 422401
Curs Administrator pensiune turistica – COD COR/N.C 5121.2.4
Curs Competente antreprenoriale
Curs Specialist in managementul deseurilor – COD COR 325713

Conform Codului Fiscal Art. 21 – (2) – h), cheltuielile pentru formarea şi perfecţionarea profesională a personalului angajat sunt cheltuieli efectuate în scopul realizării de venituri şi sunt considerate cheltuieli deductibile la calculul impozitului pe profit.

Va oferim:
– Posibilitati de parteneriat,
– Posibilitatea de a participa la curs in zona in care locuiti,
– Workshopuri de specialitate si complementare, la cerere,
– Consultanta in scrierea de proiecte cu finantare europeana, consultanta in alegerea cursurilor, in autorizarea acestora si in managementul proiectelor.

Cursurile  se pot desfasura in orice localitate din tara.

Pentru inscriere si alte detalii, VA INVITAM SA NE CONTACTATI:

SC STRUCTURAL EuroTRAINING SRL,  0755.159.959office@cursuri-autorizate.eu

sau pe site, cursuri-autorizate.eu